Vadošo zīmolu akumulatori!

KAS IR AKUMULATORS?
Transporta līdzekļu akumulators var dēvēt arī par auto sirdi. Ikdienā mēs rūpējamies par savu veselību, tāpēc ir būtiski parūpēties arī par sava auto sirds darbību! Atbilstoša akumulatora izvēle ir būtisks priekšnosacījums drošai braukšanai uz ceļa.

PIEDĀVĀJUMĀ AKUMULATORI:
•Vieglajiem transportlīdzekļiem;
•Komerctransportam;
•Motocikliem, kvadracikliem, skūteriem;
•Dažādu veidu ūdenstransportam;
•Kravas automobiļiem un autobusiem;
•Industriālai tehnikai;
•Agro tehnikai.

DUS AKUMULATORUSRDOD GROSAUTO?
Mūsu piedāvājuma klāstā ir daudzveidīgi, jaudīgi un pārbaudīti akumulatori visa veida transportlīdzekļiem, no vadošajiem pasaules ražotājiem un piegādātājiem!
Jums ir iespēja iegādāties šī prestižā zīmola akumulatorus mūsu veikalos. Šo akumulatoru kvalitāte nodrošina to, ka šiem zīmoliem uzticas tādi vadošie automobiļu ražotāji kā:
BMW , Volvo, VW/Audi/Škoda, Nissan, Toyota, Renault u.c. auto ražotāji.

Comline Auto parts – jau vairāk kā 20 gadus aktīvi darbojas auto rezerves daļu tirdzniecībā un specializējas arī kā akumulatoru izplatītājs. Comline akumulatori ir paredzēti lielākajai daļai Eiropas un Āzijas transportlīdzekļiem.
Exide Technologies (Exide, Deta) – ir viens no lielākajiem akumulatoru ražotājiem pasaulē. Pateicoties sadarbībai ar automašīnu ražotājiem, liela daļa Exide Technologies akumulatoru tiek uzstādīta jaunām automašīnām, kas atļauj uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Eiropas tirgū. Pateicoties augstai kvalitātei un vislabākajiem izejmateriāliem, produkcija ir uzticama un kalpo ilgi.
BOSCH – akumulatori nodrošina nepieciešamo veiktspēju, drošību un pareizu enerģiju jebkuram uzdevumam.
ZAP SZNAJDER BATTERIEN S.A. – ražo akumulatorus (Sznajder, Autostar) kopš 1925. gada. Šo zīmolu akumulatorus raksturo plašā pieredze, augsta kvalitāte un jaunākās ražošanas tehnoloģijas.
Landport – augstvērtīgie akumulatori, ir paredzēti mototransportam, ūdenstransportam un citu veida tehnikai, kurai nepieciešami starta akumulatori. Landport jau 25 gadus darbojās kā vieni no vadošajiem akumulatoru speciālistiem Eiropā.
Landport Motorcycle nodrošina pilnu akumulatoru sortimentu, kas nodrošina uzticamu starta spēku, kā arī nodrošina motociklus, skūterus, zāles pļāvējus, ūdens transportu, sniega motociklus, kvadraciklus ar nepieciešamo enerģiju.

AKUMULATORU CENAS:
•4 Ah-30 Ah (ampērstundas) no 12.40 Eur
•35-66 Ah (ampērstundas) no 43.85 Eur
•66-100 Ah (ampērstundas) no 56.04 Eur
•100 Ah (ampērstundas) un vairāk no 95.58 Eur
(Cenas norādītas ar klienta karti).

KĀDI PARAMETRIZINA IZVĒLOTIES AKUMULATORU?
•Transporta līdzekļa tehniskie parametri – vēlama tehniskā pase, lai var aizpildīt garantijas talonu;
•Transporta līdzekļa marka un modelis;
•Dzinēja tilpums un veids (dīzeļdzinējs vai benzīna dzinējs);

KAD AKUMULATORS IR NOPIRKTS, JĀŅEM VĒRĀ DAŽAS SVARĪGAS LIETAS!
Ieteicams: vismaz vienu reizi gadā, vai ja bieži pārvietojaties ar auto vienu reizi pusgadā veikt akumulatora profilaktisko pārbaudi, ko var izdarīt vienīgi sertificētā autoservisā.
Kopumā akumulatora mūžs ir atkarīgs no ekspluatācijas apstākļiem – kādos apstākļos un cik bieži automašīna ir darbināta.
Ja transportlīdzeklim tiek uzstādītas papildus elektroiekārtas, kuras nav paredzējis ražotājs, vēlams to uzticēt kvalificētiem speciālistiem.

KĀ SAGLABĀT NEVAINOJAMU AKUMULATORA KALPOŠANAS TERMIŅU?
•Pareizi uzstādīt akumulatoru;
•Nepieļaut pilnīgu akumulatoru izlādi;
•Vismaz reizi gadā veikt transportlīdzekļa pārbaudi uz elektroenerģijas izlādi.

SAVAM AUTO PIEMĒROTĀKO AKUMULATORU MEKLĒ interneta veikalā igrosauto.lv vai jautā GROSAUTO veikalos mūsu atsaucīgajiem pārdevējiem, kuri ieteiks Tev labāko un piemērotāko risinājumu.

Jūsu GROSAUTO