GrosAuto - ekskluzīvais Metzger (Vācija) pārstāvis Latvijā!

Sākot ar 2017. gada 1. martu GrosAuto Latvijas tirgū sāk piedāvāt atzīta Vācijas zīmola Metzger auto rezerves daļas. Šī zīmola ienākšana Latvijā ir nopietns izaicinājums konkurējošiem produktiem – par salīdzināmu cenu piedāvājot pārliecinošu kvalitāti. GrosAuto ir ekskluzīvais Metzger pārstāvis Latvijā un šī zīmola autodaļas pieejamas visos GROS AUTO veikalos un servisos.

Metzger zīmola priekšrocības:
  • Plašs sortiments populārākajās produktu grupās: elektrosistēma, piekare un spēka pārvads, bremžu sistēma, motora daļas un stūres sistēma.
  • 23 elektronikas apakšgrupas
  • Nr. 2 Eiropas Savienībā pēc sortimenta daudzveidības – 4200p.
  • 54% OE – elektrosistēmas produktu grupā
  • Interesantas specifiskas produktu grupas
  • Uzticams piegādātājs – vairāk kā 30 gadi strādājis tikai Vācijas tirgū, izpildot šī tirgus augstās prasības. Metzger – Kvalitātei ir vārds!

Vairāk par Metzger zīmolu un piedāvājumu skatīt ŠEIT!

GROS AUTO valdes priekšsēdētājs Gunvaldis Groskops uzsver, ka “Jauna zīmola virzība tirgū lielas konkurences apstākļos nav viegls uzdevums, tomēr Metzger mūs nešaubīgi pārliecināja ar savu darbības pieeju, uzņēmuma vērtībām un, protams, sortimentu! Esmu pārliecināts, ka ikviens auto īpašnieks Latvijā būs ieguvējs no Metzger produktu ienākšanas tirgū, jo šo autodaļu kvalitāte atmaksāsies ilgtermiņā!”

Aicinām iepazīties ar Metzger produkciju visos GROS AUTO veikalos un Interneta veikalā igrosauto.lv!

Par pozitīvām emocijām!

JŪSU GROSAUTO!